Първоначално публикувано от Blade
Известие
Collapse
No announcement yet.
Щракане на вратата
Collapse
X
-
Интересни сплави са използвали италианците. При мен се беше счупило едното ухо на стойката за бобините, без да се забелязва наличие на напрежение в материала при завиване на болтовете на тази стойка.Alfa Romeo 146 1.6TS '97
За мерси, не ме търси!
Comment
-
От известно време и моята врата щрака доста зле. Днеска реших да я отворя - след като прочетох тая тема бях сигурен , че и при мен го има тоя проблем. Не знам как е при 145/6 ,но аз на 155 не можах да го извадя механизма. Развих му болтовете ,но си остана във вратата. Огледах го - здрав си е. По-голяма мъка ми беше да го наместя обратно на позиция за завинтване - ужас. Щракането явно е от щифта, който е от страната на колата. Преди време оригиналния се счупи и сложих винт на негово място. Сега резбата на винта се е замазала и има луфт.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПроблема е в щифта на обтегача който се намира на колонката-изтъркват се и започват да прескачат
и аз на бравто имах този проблем и с малко притягане и смазване се оправидобре, че щишта не трябваше да се сменя инак щеше да стане приключение
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
И аз преди месец два се сблъсках с този проблем. Спирам отварям си вратата и едно изщракване. После, когато отварях и затварях, вратата чукаше леко. Реших, че е от болтовете и аз, но се оказа,че ухото, което държи ограничителя към вратата явно се е спукало. След като позавих болтовете направо се откъсна едното ухо и започна такова щракане,че страх да те хване. Извадих го, заварих го, понаместих го с чука ,че избяга леко междуосовото и тръгнах да го слагам пак. Тоя път ново двайсет - при затягане на болтовете едната резба на ухото превъртя.Материала е сравнително мек,а и дължината на навитата резба в ухото е много малка..та така. Пак свалих всичко и този път заварих по една гайка зад двата отвора на всяко ухо. Така вече всичко си дойде на мястото и вратата се затваря и отваря като нова.
Та като съвет ,ако ви се налижи да заварявате ухо и вие, може предварително да си му капнете по две гайки отзад,за всеки случай.
Иначе относно цената - когато питах в магазините ми казаха 30-35 лева, но трябваше да чакам доставка от Италия един месец. Отидох в морга ,където имаше 145-ца и там ми искаха пак толкова, при положение,че въобще не се знае това като го сложа няма ли да изтрака още на деня. Та реших да си я правя и да ви кажа не съжалявам - стана доста по-здрава от оригиналното изпълнение.97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
И аз като я взех моята кола вратата ми шракаше много силно и то два пъти като я отворяш. Затегнах малко болтовете и пак си шракаше, никакъв резултат. И така една седмица и се оправи сама няма го вече това шракане. Но сега нямам междинен и краен ограничител, което е малко кофти, някой ако може да каже как се оправя това какво трябва да се смени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеПроблема е в щифта на обтегача който се намира на колонката-изтъркват се и започват да прескачатhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
Comment